Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badania nad znaczeniem kwasu askorbinowego w stabilizacji piwa.

Opis bibliograficzny

Badania nad znaczeniem kwasu askorbinowego w stabilizacji piwa. [AUT.] TOMASZ CZERNECKI, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności. VI Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ. Łódź, 2001, 29-30 maja S. 79-80. Łódź, PTTŻ Oddział Łódzki, 2001, 83-912026-2-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności. VI Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ. Łódź, 2001, 29-30 maja, S. 79-80
Wydawca:
PTTŻ Oddział Łódzki, 2001
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:20

Identyfikatory

ISBN: 83-912026-2-3
BPP ID: (59, 15591) wydawnictwo zwarte #15591
PBN ID (hist.): 15591

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się