Właściwości przeciwutleniające ekstraktów z gryki odm. Tartary.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające ekstraktów z gryki odm. Tartary. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RUFA LIN. W: Gryka - produkcja, właściwości i wykorzystanie : streszczenia doniesień. XIV Krajowe Sympozjum Gryczane. Olsztyn, 2005, 28-29 czerwca. [b.m.], [b.w.], 2005. - S. 3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gryka - produkcja, właściwości i wykorzystanie : streszczenia doniesień. XIV Krajowe Sympozjum Gryczane. Olsztyn, 2005, 28-29 czerwca,
Wydawca:
[b.w.], 2005. - S. 3
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15593) wydawnictwo zwarte #15593
PBN ID (hist.): 15593
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.