Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości przeciwutleniające ekstraktów z gryki odm. Tartary.

Opis bibliograficzny

Właściwości przeciwutleniające ekstraktów z gryki odm. Tartary. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RUFA LIN. W: Gryka - produkcja, właściwości i wykorzystanie : streszczenia doniesień. XIV Krajowe Sympozjum Gryczane. Olsztyn, 2005, 28-29 czerwca. [b.m.], [b.w.], 2005. - S. 3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gryka - produkcja, właściwości i wykorzystanie : streszczenia doniesień. XIV Krajowe Sympozjum Gryczane. Olsztyn, 2005, 28-29 czerwca,
Wydawca:
[b.w.], 2005. - S. 3
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:20

Identyfikatory

BPP ID: (59, 15593) wydawnictwo zwarte #15593
PBN ID (hist.): 15593

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się