Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości przeciwutleniające soków z jabłek i owoców czarnej porzeczki.

Opis bibliograficzny

Właściwości przeciwutleniające soków z jabłek i owoców czarnej porzeczki. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JOLANTA MITRUT. W: Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań-Kraków, 2004, 1-3 września. [Poznań], Wydaw. Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja, 2004. - S. 64-65.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań-Kraków, 2004, 1-3 września,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja, 2004. - S. 64-65
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:20

Identyfikatory

BPP ID: (59, 15599) wydawnictwo zwarte #15599
PBN ID (hist.): 15599

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się