Właściwości przeciwutleniające soków z jabłek i owoców czarnej porzeczki.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające soków z jabłek i owoców czarnej porzeczki. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JOLANTA MITRUT. W: Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań-Kraków, 2004, 1-3 września. [Poznań], Wydaw. Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja, 2004. - S. 64-65.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań-Kraków, 2004, 1-3 września,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja, 2004. - S. 64-65
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15599) wydawnictwo zwarte #15599
PBN ID (hist.): 15599
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.