Zmiany zawartości makro- i mikroelementów w owocach i sokach w zależności od sposobu przetwarzania.
Opis bibliograficzny
Zmiany zawartości makro- i mikroelementów w owocach i sokach w zależności od sposobu przetwarzania. [AUT.] BEATA DOMŻAŁ, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań-Kraków, 2004, 1-3 września. [Poznań], Wydaw. Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja, 2004. -S. 94.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań-Kraków, 2004, 1-3 września,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja, 2004. -S. 94
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15600) wydawnictwo zwarte #15600
PBN ID (hist.): 15600
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.