Otrzymywanie analogów serów topionych z dodatkiem spolimeryzowanych białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Otrzymywanie analogów serów topionych z dodatkiem spolimeryzowanych białek serwatkowych. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, PIOTR JANAS. W: Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. VIII Sesja Naukowa. Olsztyn, 2002, 21-22.02, il., bibliogr. [b.m.], Wydaw. UWM, 2002. - S. 487-493.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. VIII Sesja Naukowa. Olsztyn, 2002, 21-22.02,
Wydawca:
Wydaw. UWM, 2002. - S. 487-493
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15614) wydawnictwo zwarte #15614
PBN ID (hist.): 15614
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.