Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Otrzymywanie analogów serów topionych z dodatkiem spolimeryzowanych białek serwatkowych.

Opis bibliograficzny

Otrzymywanie analogów serów topionych z dodatkiem spolimeryzowanych białek serwatkowych. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, PIOTR JANAS. W: Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. VIII Sesja Naukowa. Olsztyn, 2002, 21-22.02, il., bibliogr. [b.m.], Wydaw. UWM, 2002. - S. 487-493.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. VIII Sesja Naukowa. Olsztyn, 2002, 21-22.02,
Wydawca:
Wydaw. UWM, 2002. - S. 487-493
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:20

Identyfikatory

BPP ID: (59, 15614) wydawnictwo zwarte #15614
PBN ID (hist.): 15614

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się