Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka cech reologicznych analogów serów topionych do smarowania z dodatkiem polimerów/agregatów białek serwatkowych.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka cech reologicznych analogów serów topionych do smarowania z dodatkiem polimerów/agregatów białek serwatkowych. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW. W: Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. IX Międzynarodowa Sesja Naukowa. Olsztyn, 2004, 19-20.02, il., bibliogr., streszcz., sum. [Olsztyn], Wydaw. UWM, 2004. -S. 247-254.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. IX Międzynarodowa Sesja Naukowa. Olsztyn, 2004, 19-20.02,
Wydawca:
Wydaw. UWM, 2004. -S. 247-254
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:20

Identyfikatory

BPP ID: (59, 15618) wydawnictwo zwarte #15618
PBN ID (hist.): 15618

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się