Otrzymywanie niskotłuszczowych jogurtów z wykorzystaniem spolimeryzowanych białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Otrzymywanie niskotłuszczowych jogurtów z wykorzystaniem spolimeryzowanych białek serwatkowych. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, PAWEŁ GLIBOWSKI, BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Nieuchronna przyszłość - biotechnologia. V Ogólnopolskie Seminarium Kół Naukowych Studentów Biotechnologii. Olsztyn, 2003, 28-29 listopda, Streszczenia. [Olsztyn], [Wydaw. UWM], 2003. - S. [18].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nieuchronna przyszłość - biotechnologia. V Ogólnopolskie Seminarium Kół Naukowych Studentów Biotechnologii. Olsztyn, 2003, 28-29 listopda, Streszczenia,
Wydawca:
[Wydaw. UWM], 2003. - S. [18]
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15630) wydawnictwo zwarte #15630
PBN ID (hist.): 15630
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.