Żelowanie polimerów/agregatów białek serwatkowych pod wpływem dodatku jonów Ca(II).
Opis bibliograficzny
Żelowanie polimerów/agregatów białek serwatkowych pod wpływem dodatku jonów Ca(II). [AUT.] STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, PAWEŁ GLIBOWSKI, MARCIN GROBELSKI. W: Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek 6 s., il., bibliogr., streszcz, Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001., Tryb dostępu : CD-ROM. Warszawa, Wydział Technologii Żywności SGGW, 2001, 83-915774-0-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek, 6 s., il., bibliogr., streszcz.
Wydawca:
Wydział Technologii Żywności SGGW, 2001
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2017 14:37 |
Identyfikatory
ISBN: 83-915774-0-6
BPP ID: (59, 15672) wydawnictwo zwarte #15672
PBN ID (hist.): 15672
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.