Zastosowanie technologii ekstruzji do utylizacji miazgi mięsno-kostnej.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie technologii ekstruzji do utylizacji miazgi mięsno-kostnej. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, ANTONI LIPIEC. W: Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek Warszawa, Wydział Technologii Żywności SGGW, 2001, 4 s., il., bibliogr., streszcz, Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001., Tryb dostępu : CD-ROM, 83-915774-0-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek, 4 s., il., bibliogr., streszcz.
Wydawca:
Wydział Technologii Żywności SGGW, 2001
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:20 |
Identyfikatory
ISBN: 83-915774-0-6
BPP ID: (59, 15673) wydawnictwo zwarte #15673
PBN ID (hist.): 15673
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.