Badanie aktywności inhibitorów proteaz izolowanych z zielonego grochu.
Opis bibliograficzny
Badanie aktywności inhibitorów proteaz izolowanych z zielonego grochu. [AUT.] BARBARA BARANIAK, ANNA KRZEPIŁKO. W: Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek Warszawa, Wydział Technologii Żywności SGGW, 2001, 4 s, il., bibliogr., streszcz.Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001 Tryb dostępu : CD-ROM, 83-915774-0-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek, 4 s.
Wydawca:
Wydział Technologii Żywności SGGW, 2001
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 maja 2023 11:01 |
Identyfikatory
ISBN: 83-915774-0-6
BPP ID: (59, 15685) wydawnictwo zwarte #15685
PBN ID (hist.): 15685
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.