Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badanie lepkości ekstrudantów o podwyższonej zawartości włókna pokarmowego.

Opis bibliograficzny

Badanie lepkości ekstrudantów o podwyższonej zawartości włókna pokarmowego. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI. W: Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek Warszawa, Wydział Technologii Żywności SGGW, 2001, 3 s., bibliogr., streszcz, Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001., Tryb dostępu : CD-ROM, 83-915774-0-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek, 3 s., bibliogr., streszcz.
Wydawca:
Wydział Technologii Żywności SGGW, 2001
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:20

Identyfikatory

ISBN: 83-915774-0-6
BPP ID: (59, 15688) wydawnictwo zwarte #15688
PBN ID (hist.): 15688

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się