Effect of pH and carrageenan type on rheological properties of whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Effect of pH and carrageenan type on rheological properties of whey protein gels. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO. W: Pre-summit Symposium on innovative research in dairy science and technology : book of abstracts. World Dairy Summit and Centenary. Bruges, Belgium, 2003, 7-9 September S. 115-116, il. [b.m.], [b.w.], 2003.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pre-summit Symposium on innovative research in dairy science and technology : book of abstracts. World Dairy Summit and Centenary. Bruges, Belgium, 2003, 7-9 September, S. 115-116
Wydawca:
[b.w.], 2003
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15734) wydawnictwo zwarte #15734
PBN ID (hist.): 15734
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.