Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie handlowych preparatów enzymatycznych w celu podwyższenia stężenia niskocząsteczkowych estrów kwasu ferulowego z sacharydami w piwie.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie handlowych preparatów enzymatycznych w celu podwyższenia stężenia niskocząsteczkowych estrów kwasu ferulowego z sacharydami w piwie. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Edwarda Kołakowskiego, Włodzimierza Bednarskiego, Stanisława Bieleckiego Szczecin 2005, Wydaw. Akademii Rolniczej, s. 521-537, il., bibliogr., streszcz., sum, 83-7317-031-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Edwarda Kołakowskiego, Włodzimierza Bednarskiego, Stanisława Bieleckiego, s. 521-537
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:30 stycznia 2020 11:32

Identyfikatory

ISBN: 83-7317-031-6
BPP ID: (59, 15821) wydawnictwo zwarte #15821
PBN ID (hist.): 15821

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się