The research on possibilty of using naked oats as a fat substitute for meat products.
Opis bibliograficzny
The research on possibilty of using naked oats as a fat substitute for meat products. [AUT.] MACIEJ NASTAJ. W: Students`ka molod` i naukovij progres v APK : materiali p`atojmiznarodnoi studentskoi naukovoi konferencii : do 150-ricca L`vivskogo Derzavnogo Agrarnogo Universiteta. L`viv, 2005, 27-29 veresna [b.m.], L`vivskij Derzavnij Agrarnij Universitet, 2005 - S. 37-39.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Students`ka molod` i naukovij progres v APK : materiali p`atojmiznarodnoi studentskoi naukovoi konferencii : do 150-ricca L`vivskogo Derzavnogo Agrarnogo Universiteta. L`viv, 2005, 27-29 veresna,
Wydawca:
L`vivskij Derzavnij Agrarnij Universitet, 2005 - S. 37-39
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15932) wydawnictwo zwarte #15932
PBN ID (hist.): 15932
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.