Inhibicja enzymatycznego brązowienia przez zastosowanie białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Inhibicja enzymatycznego brązowienia przez zastosowanie białek serwatkowych. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. W: Technologia i biotechnologia żywności - teraźniejszość i przyszłość : streszczenia referatów i doniesień. XXXVI Sesja Naukowa Komitetu o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Szczecin, 2005, 13-14 września. [Szczecin], Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa AR w Szczecinie ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Szczeciński, 2005. - S. 131.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia i biotechnologia żywności - teraźniejszość i przyszłość : streszczenia referatów i doniesień. XXXVI Sesja Naukowa Komitetu o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Szczecin, 2005, 13-14 września,
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa AR w Szczecinie ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Szczeciński, 2005. - S. 131
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15947) wydawnictwo zwarte #15947
PBN ID (hist.): 15947
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.