Rozdział i charakterystyka białek piwa o różnej pienistości.
Opis bibliograficzny
Rozdział i charakterystyka białek piwa o różnej pienistości. [AUT.] ADAM WAŚKO, DOMINIK SZWAJGIER, MARCIN GIERŻATOWICZ. W: Technologia i biotechnologia żywności - teraźniejszość i przyszłość : streszczenia referatów i doniesień. XXXVI Sesja Naukowa Komitetu o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Szczecin, 2005, 13-14 września s. 225. [Szczecin] 2005, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa AR w Szczecinie ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Szczeciński.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia i biotechnologia żywności - teraźniejszość i przyszłość : streszczenia referatów i doniesień. XXXVI Sesja Naukowa Komitetu o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Szczecin, 2005, 13-14 września, s. 225
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa AR w Szczecinie ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Szczeciński
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 08:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15951) wydawnictwo zwarte #15951
PBN ID (hist.): 15951
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.