Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Otrzymywanie deserów z białek serwatkowych z dodatkiem skrobii i karagenu.

Opis bibliograficzny

Otrzymywanie deserów z białek serwatkowych z dodatkiem skrobii i karagenu. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO. W: Żywienie a zdrowie - interakcje : materiały konferencji naukowej. Kraków, 2005, 9-10 czerwca S. 90. [Kraków], Wydaw. Nauk. "Akapit", 2005, 83-89541-39-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie a zdrowie - interakcje : materiały konferencji naukowej. Kraków, 2005, 9-10 czerwca, S. 90.
Wydawca:
Wydaw. Nauk. "Akapit", 2005
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:21

Identyfikatory

ISBN: 83-89541-39-4
BPP ID: (59, 15955) wydawnictwo zwarte #15955
PBN ID (hist.): 15955

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się