Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości przeciwutleniające proszków i ekstraktów z owocników pieczarki (Agaricus bisporus) i boczniaka (Pleurotus ostreatus).

Opis bibliograficzny

Właściwości przeciwutleniające proszków i ekstraktów z owocników pieczarki (Agaricus bisporus) i boczniaka (Pleurotus ostreatus). [AUT.] ANNA WIDEŃSKA, JANUSZ KALBARCZYK. W: Grzyby - technologia uprawy i przetwarzanie : Ogólnopolskie sympozjum, Poznań, 15 września, 1999 S. 48-59, il., bibliogr., sum. [Poznań], Wydaw. ALKON, 1999, 83-911-586-2-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Grzyby - technologia uprawy i przetwarzanie : Ogólnopolskie sympozjum, Poznań, 15 września, 1999, S. 48-59
Wydawca:
Wydaw. ALKON, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:21

Identyfikatory

ISBN: 83-911-586-2-4
BPP ID: (59, 15958) wydawnictwo zwarte #15958
PBN ID (hist.): 15958

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się