Owocniki grzybów jadalnych jako surowiec do otrzymywania żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Owocniki grzybów jadalnych jako surowiec do otrzymywania żywności funkcjonalnej. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, ANNA WIDEŃSKA. W: Grzyby - technologia uprawy i przetwarzanie : Ogólnopolskie sympozjum, Poznań, 15 września,1999 S. 138-150, il., bibliogr., sum. [Poznań], Wydaw. ALKON, 1999, 83-911-586-2-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Grzyby - technologia uprawy i przetwarzanie : Ogólnopolskie sympozjum, Poznań, 15 września,1999, S. 138-150
Wydawca:
Wydaw. ALKON, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:21 |
Identyfikatory
ISBN: 83-911-586-2-4
BPP ID: (59, 15959) wydawnictwo zwarte #15959
PBN ID (hist.): 15959
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.