Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wybranych metod suszenia na zawartość ftalidów w selerze korzeniowym.

Opis bibliograficzny

Wpływ wybranych metod suszenia na zawartość ftalidów w selerze korzeniowym. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, DOROTA NOWAK. W: Jakość i bezpieczeństwo żywności - uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne. V Jubileuszowa Konferencja Naukowa z cyklu: Jakość i bezpieczeństwo żywności. Białobrzegi, 2005, 17-18 listopada S. 25-26. [Warszawa], Wydaw. SGGW, 2005, 83-7244-680-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość i bezpieczeństwo żywności - uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne. V Jubileuszowa Konferencja Naukowa z cyklu: Jakość i bezpieczeństwo żywności. Białobrzegi, 2005, 17-18 listopada, S. 25-26
Wydawca:
Wydaw. SGGW, 2005
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:21

Identyfikatory

ISBN: 83-7244-680-6
BPP ID: (59, 15962) wydawnictwo zwarte #15962
PBN ID (hist.): 15962

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się