Gelation of single heated vs. double heated whey protein isolate.
Opis bibliograficzny
Gelation of single heated vs. double heated whey protein isolate. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO. W: Prospects for health, well-being and safety : 4th NIZO dairy conference. Papendal, The Netherland, 2005, 15-17 June. [b.m.], Elsevier, [2005] - S. 32.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Prospects for health, well-being and safety : 4th NIZO dairy conference. Papendal, The Netherland, 2005, 15-17 June,
Wydawca:
Elsevier, [2005] - S. 32
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15965) wydawnictwo zwarte #15965
PBN ID (hist.): 15965
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.