Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności / pod red. Barbary Baraniak. Wyd. II.
Opis bibliograficzny
Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności / pod red. Barbary Baraniak. Wyd. II. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MARIA MIKOS-BIELAK, ELŻBIETA OSTAPCZUK. 151 s, il., bibliogr. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2005, 83-7259-135-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
151 s.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2005
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Podręcznik akademicki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 listopada 2017 08:38 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7259-135-0
BPP ID: (59, 16001) wydawnictwo zwarte #16001
PBN ID (hist.): 16001
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.