Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ preparatów białek mleka na wzrost bakterii z rodzaju Bifidobacterium.

Opis bibliograficzny

Wpływ preparatów białek mleka na wzrost bakterii z rodzaju Bifidobacterium. [AUT.] JUSTYNA KOZIOŁ, KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW, ADAM WAŚKO. W: Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r s. 9. [b.m.] 2012, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r, s. 9
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:21 maja 2018 08:57

Identyfikatory

BPP ID: (59, 16236) wydawnictwo zwarte #16236
PBN ID (hist.): 16236

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się