Wpływ preparatów białek mleka na wzrost bakterii z rodzaju Bifidobacterium.
Opis bibliograficzny
Wpływ preparatów białek mleka na wzrost bakterii z rodzaju Bifidobacterium. [AUT.] JUSTYNA KOZIOŁ, KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW, ADAM WAŚKO. W: Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r s. 9. [b.m.] 2012, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r, s. 9
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 08:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 16236) wydawnictwo zwarte #16236
PBN ID (hist.): 16236
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.