Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie techniki mikroekstracji do fazy stałej SPME/GC (Solid phase microextraction and gas chromatography) do charakterystyki aromatów miodów odmianowych.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie techniki mikroekstracji do fazy stałej SPME/GC (Solid phase microextraction and gas chromatography) do charakterystyki aromatów miodów odmianowych. [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, A. STOŁYHWO, K. TAMBOR, H. RYBAK-CHMIELEWSKA, B. KĘDZIA. W: XLIII Naukowa Konferencja Pszczelarska. Puławy, 2006, 25-27 kwietnia S. 229-234, il., bibliogr. Puławy, [b.w.], 2006, 83-88707-57-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLIII Naukowa Konferencja Pszczelarska. Puławy, 2006, 25-27 kwietnia, S. 229-234
Wydawca:
[b.w.], 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:22

Identyfikatory

ISBN: 83-88707-57-4
BPP ID: (59, 16269) wydawnictwo zwarte #16269
PBN ID (hist.): 16269

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się