Biochemical characterization of herb material artichoke (Cynara scolymus L.).
Opis bibliograficzny
Biochemical characterization of herb material artichoke (Cynara scolymus L.). [AUT.] ANDRZEJ SAŁATA. W: International Conference. Effects of pre- and post-harvest factors on health promoting components and quality of fruit and vegetables : book of abstracts and final programme.. b.m., 2006, 21-23 maja s. 48, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Conference. Effects of pre- and post-harvest factors on health promoting components and quality of fruit and vegetables : book of abstracts and final programme.. b.m., 2006, 21-23 maja, s. 48
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 października 2017 14:58 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 16526) wydawnictwo zwarte #16526
PBN ID (hist.): 16526
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.