Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Biochemical characterization of herb material artichoke (Cynara scolymus L.).

Opis bibliograficzny

Biochemical characterization of herb material artichoke (Cynara scolymus L.). [AUT.] ANDRZEJ SAŁATA. W: International Conference. Effects of pre- and post-harvest factors on health promoting components and quality of fruit and vegetables : book of abstracts and final programme.. b.m., 2006, 21-23 maja s. 48, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Conference. Effects of pre- and post-harvest factors on health promoting components and quality of fruit and vegetables : book of abstracts and final programme.. b.m., 2006, 21-23 maja, s. 48
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:23 października 2017 14:58

Identyfikatory

BPP ID: (59, 16526) wydawnictwo zwarte #16526
PBN ID (hist.): 16526

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się