Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

RP-HPLC analysis of phenolic acids occuring in aubergine fruits (Solanum melongena L.).

Opis bibliograficzny

RP-HPLC analysis of phenolic acids occuring in aubergine fruits (Solanum melongena L.). [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI, GRAŻYNA KOWALSKA. W: First International Conference on : Advanced analysis - exploring biological systems in food. Programme and book of abstarcts. Olsztyn, 2003, 3-7 wrzesień. [Olsztyn], [b.w.], 2003, - S. 58.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
First International Conference on : Advanced analysis - exploring biological systems in food. Programme and book of abstarcts. Olsztyn, 2003, 3-7 wrzesień,
Wydawca:
[b.w.], 2003, - S. 58
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:23

Identyfikatory

BPP ID: (59, 16528) wydawnictwo zwarte #16528
PBN ID (hist.): 16528

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się