Biosynteza enzymów proteolitycznych przez Trichoderma reesei i ich wpływ na celulazy.
Opis bibliograficzny
Biosynteza enzymów proteolitycznych przez Trichoderma reesei i ich wpływ na celulazy. [AUT.] EUGENIA PODGÓRSKA, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września s. 244, Organizator: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk; Polskie Towarzystwo Technologii Żywności Oddział Łódzki; Wydział Chemii Spożywczej i Biotechnologii Politechniki Łódzkiej, Wydaw. Polit. Łódzkiej, 93-901682-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września, s. 244.
Wydawca:
Wydaw. Polit. Łódzkiej
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 kwietnia 2018 12:03 |
Identyfikatory
ISBN: 93-901682-3-5
BPP ID: (59, 1706) wydawnictwo zwarte #1706
PBN ID (hist.): 1706
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.