Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Metodyka IIR na tle wybranych metod wyznaczania czasu zamrażania żywności.

Opis bibliograficzny

Metodyka IIR na tle wybranych metod wyznaczania czasu zamrażania żywności. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA. W: Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września S. 263. Łódź, Wydaw. Polit. Łódzkiej, 1995, 83-901682-3-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września, S. 263
Wydawca:
Wydaw. Polit. Łódzkiej, 1995
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:33

Identyfikatory

ISBN: 83-901682-3-5
BPP ID: (59, 1707) wydawnictwo zwarte #1707
PBN ID (hist.): 1707

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się