Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of ultrasonic treatment on pressing process of grape juice.

Opis bibliograficzny

Influence of ultrasonic treatment on pressing process of grape juice. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS. W: 4th International Workshop for Young Scientists : BioPhys Spring 2005. Lublin, 15-16 May 2005 : book of abstracts S. 39. Lublin, Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, 2005, 83-87385-97-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
4th International Workshop for Young Scientists : BioPhys Spring 2005. Lublin, 15-16 May 2005 : book of abstracts, S. 39
Wydawca:
Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, 2005
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:25

Identyfikatory

ISBN: 83-87385-97-2
BPP ID: (59, 17169) wydawnictwo zwarte #17169
PBN ID (hist.): 17169

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się