Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Naturalne czynniki wpływające na metabolizm i poziom owulacji u owiec.

Opis bibliograficzny

Naturalne czynniki wpływające na metabolizm i poziom owulacji u owiec. [AUT.] RYSZARD BOBOWIEC, URSZULA KOSIOR-KORZECKA. W: Biologiczne i kulturowe aspekty gospodarki owczarskiej. Monografia / red. Zbigniew Mirek, Agnieszka Nikel, Wojciech Jerzy Paul Kraków 2005, Akademia Rolnicza : Instytut Botaniki PAN, s. 27-43, il., bibliogr, 83-89648-34-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biologiczne i kulturowe aspekty gospodarki owczarskiej. Monografia / red. Zbigniew Mirek, Agnieszka Nikel, Wojciech Jerzy Paul, s. 27-43, il., bibliogr.
Wydawca:
Akademia Rolnicza : Instytut Botaniki PAN
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:26

Identyfikatory

ISBN: 83-89648-34-2
BPP ID: (59, 17224) wydawnictwo zwarte #17224
PBN ID (hist.): 17224

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się