Olej z nasion wiesiołka i żmijowca jako źródło wielonienasyconych kwasów tłuszczowych N-6 i N-3.
Opis bibliograficzny
Olej z nasion wiesiołka i żmijowca jako źródło wielonienasyconych kwasów tłuszczowych N-6 i N-3. [AUT.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, BEATA KRÓL. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. Warszawa, 24-25 maja 2006 s. 88. [Warszawa], Wydaw. SGGW, 83-7244-726-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. Warszawa, 24-25 maja 2006, s. 88.
Wydawca:
Wydaw. SGGW
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:26 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7244-726-8
BPP ID: (59, 17292) wydawnictwo zwarte #17292
PBN ID (hist.): 17292
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.