Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Joint effect of Ca++ and etephon on formation of capsaicinoids in fruits of hot pepper Capsicum annuum L.

Opis bibliograficzny

Joint effect of Ca++ and etephon on formation of capsaicinoids in fruits of hot pepper Capsicum annuum L. [AUT.] IRENA PERUCKA. W: Agri - Food quality an interdisciplinary approach / ed. Fenxick G. R. [et al.] Cambridge, UK, The Royal Society of Chemistry, 1996, S. 95-99, bibliogr, 0-85404-711-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Agri - Food quality an interdisciplinary approach / ed. Fenxick G. R. [et al.], S. 95-99
Wydawca:
The Royal Society of Chemistry, 1996
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:33

Identyfikatory

ISBN: 0-85404-711-5
BPP ID: (59, 1761) wydawnictwo zwarte #1761
PBN ID (hist.): 1761

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się