Wpływ procesu ekstruzji na wybrane cechy jakościowe snacków zbożowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu ekstruzji na wybrane cechy jakościowe snacków zbożowych. [AUT.] AGNIESZKA TRELA, LESZEK MOŚCICKI. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Lublin, 23-24 maja 2007. [b.m.], [b.w.], 2007. - S. 16.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Lublin, 23-24 maja 2007,
Wydawca:
[b.w.], 2007. - S. 16
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2007 17:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 17645) wydawnictwo zwarte #17645
PBN ID (hist.): 17645
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.