Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rozkład mięsa i wyrobów mięsnych.

Opis bibliograficzny

Rozkład mięsa i wyrobów mięsnych. [AUT.] EDMUND K. PROST. W: Problemy przechowalnictwa i transportu żywności zwierzęcego pochodzenia. Materiały konferencyjne : Lublin, 22 czerwca 2007 r., Pałac Czartoryskich s. 13-18, il. Lublin, Lubelskie Towarzystwo Naukowe, 2007.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy przechowalnictwa i transportu żywności zwierzęcego pochodzenia. Materiały konferencyjne : Lublin, 22 czerwca 2007 r., Pałac Czartoryskich, s. 13-18, il.
Wydawca:
Lubelskie Towarzystwo Naukowe, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 kwietnia 2008 10:31
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:29

Identyfikatory

BPP ID: (59, 18200) wydawnictwo zwarte #18200
PBN ID (hist.): 18200

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się