Rozkład mięsa i wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Rozkład mięsa i wyrobów mięsnych. [AUT.] EDMUND K. PROST. W: Problemy przechowalnictwa i transportu żywności zwierzęcego pochodzenia. Materiały konferencyjne : Lublin, 22 czerwca 2007 r., Pałac Czartoryskich s. 13-18, il. Lublin, Lubelskie Towarzystwo Naukowe, 2007.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy przechowalnictwa i transportu żywności zwierzęcego pochodzenia. Materiały konferencyjne : Lublin, 22 czerwca 2007 r., Pałac Czartoryskich, s. 13-18, il.
Wydawca:
Lubelskie Towarzystwo Naukowe, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 kwietnia 2008 10:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 18200) wydawnictwo zwarte #18200
PBN ID (hist.): 18200
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.