Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przepisy prawne w przechowalnictwie i transporcie mięsa i jego przetworów.

Opis bibliograficzny

Przepisy prawne w przechowalnictwie i transporcie mięsa i jego przetworów. [AUT.] WALDEMAR PASZKIEWICZ. W: Problemy przechowalnictwa i transportu żywności zwierzęcego pochodzenia. Materiały konferencyjne : Lublin, 22 czerwca 2007 r., Pałac Czartoryskich S. 43-47. Lublin, Lubelskie Towarzystwo Naukowe, 2007.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy przechowalnictwa i transportu żywności zwierzęcego pochodzenia. Materiały konferencyjne : Lublin, 22 czerwca 2007 r., Pałac Czartoryskich, S. 43-47
Wydawca:
Lubelskie Towarzystwo Naukowe, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 kwietnia 2008 10:49
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:29

Identyfikatory

BPP ID: (59, 18201) wydawnictwo zwarte #18201
PBN ID (hist.): 18201

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się