Wpływ prędkości obrotowej walców gniotownika na efekt zgniatania ziarna kukurydzy.
Opis bibliograficzny
Wpływ prędkości obrotowej walców gniotownika na efekt zgniatania ziarna kukurydzy. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, PAWEŁ SOBCZAK. W: Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych. Referaty i doniesienia.: III Konferencja Naukowa, 22-25 maja 2007 r. Olsztyn, Polskie Towarzystwo Agrofizyczne Oddział w Olsztynie, 2007. - S. 40-41.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych. Referaty i doniesienia.: III Konferencja Naukowa, 22-25 maja 2007 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Agrofizyczne Oddział w Olsztynie, 2007. - S. 40-41
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 maja 2008 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 18375) wydawnictwo zwarte #18375
PBN ID (hist.): 18375
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.