Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Mapy pomieszczeń w przekroju ziarna pszenicy podczas dehydratacji.

Opis bibliograficzny

Mapy pomieszczeń w przekroju ziarna pszenicy podczas dehydratacji. [AUT.] GRZEGORZ ŁYSIAK, JANUSZ LASKOWSKI. W: Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych. Referaty i doniesienia.: III Konferencja Naukowa, 22-25 maja 2007 r. Olsztyn, Polskie Towarzystwo Agrofizyczne Oddział w Olsztynie, 2007. - S. 23.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych. Referaty i doniesienia.: III Konferencja Naukowa, 22-25 maja 2007 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Agrofizyczne Oddział w Olsztynie, 2007. - S. 23
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 maja 2008 10:37
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:30

Identyfikatory

BPP ID: (59, 18376) wydawnictwo zwarte #18376
PBN ID (hist.): 18376

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się