Wpływ dodatku mąki z prosa do mąki pszennej na cechy tekstury miękiszu pieczywa.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku mąki z prosa do mąki pszennej na cechy tekstury miękiszu pieczywa. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. W: Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych. Referaty i doniesienia.: III Konferencja Naukowa, 22-25 maja 2007 r. Olsztyn, Polskie Towarzystwo Agrofizyczne Oddział w Olsztynie, 2007. - S. 32-33.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych. Referaty i doniesienia.: III Konferencja Naukowa, 22-25 maja 2007 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Agrofizyczne Oddział w Olsztynie, 2007. - S. 32-33
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 maja 2008 10:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 18378) wydawnictwo zwarte #18378
PBN ID (hist.): 18378
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.