Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kształtowanie zawartości kwasu L-askorbinowego w liściach sałaty na tle gromadzenia litu i wysokości plonu.

Opis bibliograficzny

Kształtowanie zawartości kwasu L-askorbinowego w liściach sałaty na tle gromadzenia litu i wysokości plonu. [AUT.] MARIA SZYMAŃSKA, MONIKA KALINOWSKA. W: Pierwiastki śladowe w środowisku - problemy ekologiczne i metodyczne. Pierwiastki śladowe w łańcuchu żywieniowym : Książka Streszczeń, Koszalin-Mielno, 11-14 maja 2008 S. 366-367, 2008.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwiastki śladowe w środowisku - problemy ekologiczne i metodyczne. Pierwiastki śladowe w łańcuchu żywieniowym : Książka Streszczeń, Koszalin-Mielno, 11-14 maja 2008, S. 366-367
Wydawca:
2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 czerwca 2008 12:11
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:31

Identyfikatory

BPP ID: (59, 18642) wydawnictwo zwarte #18642
PBN ID (hist.): 18642

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się