Badania składu chemicznego wybranych przetworów jęczmiennych ze szczególnym uwzględnieniem składu frakcyjnego błonnika pokarmowego.
Opis bibliograficzny
Badania składu chemicznego wybranych przetworów jęczmiennych ze szczególnym uwzględnieniem składu frakcyjnego błonnika pokarmowego. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, ANNA WIRKIJOWSKA. W: Żywność a choroby cywilizacyjne : VIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI Wieku", Kraków, 21-22 czerwca 2007 s. 117. Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2007, 978-83-924646-0-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a choroby cywilizacyjne : VIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI Wieku", Kraków, 21-22 czerwca 2007, s. 117
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2007.
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 lipca 2008 10:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:32 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-924646-0-0
BPP ID: (59, 19142) wydawnictwo zwarte #19142
PBN ID (hist.): 19142
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.