Wpływ dodatku skrobi ziemniaczanej na teksturę i mikrostrukturę żeli otrzymywanych z koncentratu i izolatu białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku skrobi ziemniaczanej na teksturę i mikrostrukturę żeli otrzymywanych z koncentratu i izolatu białek serwatkowych. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. W: Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca S. 77. [Szczecin], [Wydaw. Akademii Rolniczej], 1996.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca, S. 77
Wydawca:
[Wydaw. Akademii Rolniczej], 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:34 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1930) wydawnictwo zwarte #1930
PBN ID (hist.): 1930
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.