Zmiany cech teksturalnych miękiszu pieczywa pszennego pod wpływem dodatku produktów z amarantusa.
Opis bibliograficzny
Zmiany cech teksturalnych miękiszu pieczywa pszennego pod wpływem dodatku produktów z amarantusa. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. W: Problemy agrofizyczne kształtowania środowiska rolniczego i jakości surowców żywnościowych / pod red. Stanisława Nawrockiego, Stanisława Grundasa, Zofii Sokołowskiej Lublin, Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007, S. 148-150, 978-83-60489-04-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy agrofizyczne kształtowania środowiska rolniczego i jakości surowców żywnościowych / pod red. Stanisława Nawrockiego, Stanisława Grundasa, Zofii Sokołowskiej, S. 148-150
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 sierpnia 2008 13:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:33 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-04-8
BPP ID: (59, 19332) wydawnictwo zwarte #19332
PBN ID (hist.): 19332
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.