Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Warunki ekstruzji wytłoku rzepakowego a jakość białka.

Opis bibliograficzny

Warunki ekstruzji wytłoku rzepakowego a jakość białka. [AUT.] KATARZYNA SKIBA, JERZY TYS, WACŁAW KRASUCKI, LESZEK MOŚCICKI. W: Problemy agrofizyczne kształtowania środowiska rolniczego i jakości surowców żywnościowych / pod red. Stanisława Nawrockiego, Stanisława Grundasa, Zofii Sokołowskiej Lublin, Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007, S. 158-159, 978-83-60489-04-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy agrofizyczne kształtowania środowiska rolniczego i jakości surowców żywnościowych / pod red. Stanisława Nawrockiego, Stanisława Grundasa, Zofii Sokołowskiej, S. 158-159
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 sierpnia 2008 14:02
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:33

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60489-04-8
BPP ID: (59, 19336) wydawnictwo zwarte #19336
PBN ID (hist.): 19336

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się