Mapy przemieszczeń w przekroju ziarna pszenicy podczas utraty wilgotności.
Opis bibliograficzny
Mapy przemieszczeń w przekroju ziarna pszenicy podczas utraty wilgotności. [AUT.] GRZEGORZ ŁYSIAK, JANUSZ LASKOWSKI. W: Właściwości fizyczne suszonych surowców i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Leszka Mieszkalskiego Lublin, Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007, s. 81-90, il., bibliogr, 978-83-60489-06-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości fizyczne suszonych surowców i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Leszka Mieszkalskiego, s. 81-90
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2008 13:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:34 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-06-2
BPP ID: (59, 19816) wydawnictwo zwarte #19816
PBN ID (hist.): 19816
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.