Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Powłoki chitozanowe jako dodatki funkcjonalne w produkcji suszonych jabłek.

Opis bibliograficzny

Powłoki chitozanowe jako dodatki funkcjonalne w produkcji suszonych jabłek. [AUT.] BARBARA MANIAK, WIESŁAW WÓJCIK, BOHDAN DOBRZAŃSKI JR, RAFAŁ RYBCZYŃSKI. W: Właściwości fizyczne suszonych surowców i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Leszka Mieszkalskiego Lublin, Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007, S. 175-185, il., bibliogr, 978-83-60489-06-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Właściwości fizyczne suszonych surowców i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Leszka Mieszkalskiego, S. 175-185
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 października 2008 13:34
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:34

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60489-06-2
BPP ID: (59, 19817) wydawnictwo zwarte #19817
PBN ID (hist.): 19817

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się