Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności : dla studentów II i III roku kierunku technologia żywności i żywienia człowieka. - Wyd. 2.
Opis bibliograficzny
Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności : dla studentów II i III roku kierunku technologia żywności i żywienia człowieka. - Wyd. 2. [AUT.] EWA KISIELEWSKA, MONIKA KORDOWSKA-WIATER. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2004, 182 s, 837259001X.
Szczegóły publikacji
Źródło:
182 s.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2004
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 października 2008 15:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:35 |
Identyfikatory
ISBN: 837259001X
BPP ID: (59, 19887) wydawnictwo zwarte #19887
PBN ID (hist.): 19887
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.