Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności : dla studentów II i III roku kierunku technologia żywności i żywienia człowieka. - Wyd. 2.

Opis bibliograficzny

Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności : dla studentów II i III roku kierunku technologia żywności i żywienia człowieka. - Wyd. 2. [AUT.] EWA KISIELEWSKA, MONIKA KORDOWSKA-WIATER. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2004, 182 s, 837259001X.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
182 s.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2004
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 października 2008 15:00
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:35

Identyfikatory

ISBN: 837259001X
BPP ID: (59, 19887) wydawnictwo zwarte #19887
PBN ID (hist.): 19887

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się