Wpływ stopnia uszkodzenia skrobii w mące pszennej na właściwości alweograficzne ciasta.
Opis bibliograficzny
Wpływ stopnia uszkodzenia skrobii w mące pszennej na właściwości alweograficzne ciasta. [AUT.] JANUSZ LASKOWSKI, RENATA RÓŻYŁO. W: III Zjazd Naukowy PTA, Dąbrowica, 27-29.09.2004 : referaty i doniesienia S. 89. Lublin, Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2004, 83-87385-84-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
III Zjazd Naukowy PTA, Dąbrowica, 27-29.09.2004 : referaty i doniesienia, S. 89
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2004
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2008 12:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:35 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87385-84-0
BPP ID: (59, 19906) wydawnictwo zwarte #19906
PBN ID (hist.): 19906
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.