Wpływ parametrów obróbki w piecu konwekcyjnoparowym na siłę ściskania wybranych warzyw.
Opis bibliograficzny
Wpływ parametrów obróbki w piecu konwekcyjnoparowym na siłę ściskania wybranych warzyw. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. W: III Zjazd Naukowy PTA, Dąbrowica, 27-29.09.2004 : referaty i doniesienia S. 148. Lublin, Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2004, 83-87385-84-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
III Zjazd Naukowy PTA, Dąbrowica, 27-29.09.2004 : referaty i doniesienia, S. 148
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2004
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2008 13:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:35 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87385-84-0
BPP ID: (59, 19920) wydawnictwo zwarte #19920
PBN ID (hist.): 19920
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.