Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane wyróżniki jakości pieczywa pszennego po rozmrożeniu mikrofalowym.

Opis bibliograficzny

Wybrane wyróżniki jakości pieczywa pszennego po rozmrożeniu mikrofalowym. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006 S. 41. Gdynia, Wydawnictwo Akademii Morskiej, [2006], 83-7421-075.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006, S. 41
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Morskiej, [2006]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 października 2008 13:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:35

Identyfikatory

ISBN: 83-7421-075
BPP ID: (59, 19926) wydawnictwo zwarte #19926
PBN ID (hist.): 19926

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się