Wybrane wyróżniki jakości pieczywa pszennego po rozmrożeniu mikrofalowym.
Opis bibliograficzny
Wybrane wyróżniki jakości pieczywa pszennego po rozmrożeniu mikrofalowym. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006 S. 41. Gdynia, Wydawnictwo Akademii Morskiej, [2006], 83-7421-075.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006, S. 41
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Morskiej, [2006]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2008 13:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:35 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7421-075
BPP ID: (59, 19926) wydawnictwo zwarte #19926
PBN ID (hist.): 19926
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.