Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany zawartości kwasu chlorogenowego i ß- karotenu podczas przechowywania liści sałaty.

Opis bibliograficzny

Zmiany zawartości kwasu chlorogenowego i ß- karotenu podczas przechowywania liści sałaty. [AUT.] IRENA PERUCKA, KATARZYNA OLSZÓWKA. W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku. XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006 r s. 270. Gdynia, [b.w.], 2006, 83-7421-075.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku. XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006 r, s. 270
Wydawca:
[b.w.], 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 października 2008 14:56
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:35

Identyfikatory

ISBN: 83-7421-075
BPP ID: (59, 19946) wydawnictwo zwarte #19946
PBN ID (hist.): 19946

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się